Erhvervsrengøring

– med høj og vedvarende kvalitet, udført af dygtige fagfolk.

Hos Syddjurs Erhvervs Service arbejder vi ud fra følgende varemærker, nemlig at udføre et miljøvenligt kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Når du først har besluttet dig for at få erhvervsrengøring udefra, skal denne naturligvis også være af højeste kvalitet. Det ved vi hos Syddjurs Erhvervs Service og derfor gør vi alt for at tilfredsstille dig som kunde. Derfor slækker vi ikke på kvaliteten, men spidser blyanten, når der skal gives et ordentligt tilbud.

Rengøring i virksomheder er en tillidssag, derfor screener vi vores folk med stort omhu, og sender ikke hvem som helst ud på opgaverne.

Vores medarbejdere kan alle dansk i både skrift og tale, og har selvfølgelig en ren straffeattest!

Syddjurs Erhvervs Service arbejder 24/7

Vi arbejder på alle tider af døgnet og er altid fleksibel, så den bedste løsning findes.

Syddjurs Erhvervs Service foretager forskellige typer af rengøring:

  • Kontorrengøring
  • Butiksrengøring
  • Produktionsrengøring
  • Håndværkerrengøring
  • Opskuring og polishbehandling af forskellige gulvtyper
  • Oliebehandling af gulve
  • Tæpperens
  • Vinduespolering

Aftalen tager højde for bl.a. gulvbelægning, indretning, rummets møbleringsgrad og benyttelsesgrad. Derfor udfører vi på forhånd en grundig analyse af især disse forhold for at fastlægge det aktuelle rengøringsbehov og det ønskede kvalitetsniveau. Det betyder, at du får rengøring på præcist det niveau og i det omfang, som du har brug for. Og dermed også en fornuftig pris på rengøring.

God rengøring er væsentlig for et godt og Green Eco Earthundt arbejdsmiljø og for medarbejdernes trivsel, og god rengøring er også miljøvenlig rengøring.

Vi har virksomheder i vores kundekreds, der bl.a. tæller, store og små kontorer, o.s.v. – alle er det virksomheder, der stiller store krav til rengøringskvaliteten.

Syddjurs Erhvervs Service’s erhvervsrengøring har som mål at anvende miljøvenlige rengøringsmidler- og metoder som er mindst belastende for arbejdsmiljøet i forbindelse med vort personale. Desuden arbejder vi løbende med miljøforbedringer og anvender leverandører som er miljøcertificeret. Vi minimerer forbruget af plastemballage, og benytter doseringssystem til rengøringsmidler for at undgå merforbrug.

Vores mål er at være meget professionelle, engagerede og miljørigtige. Vi sætter kvalitet øverst hos alle vores kunder, og alle vores medarbejdere er trænet i at være venlige smilende og yderst servicemindede, således at kunden føler sig mindst muligt forstyrret, når vi er ude og rengøre.

Vores professionalisme er den samme uanset opgavens omfang og størrelse. Vi har konstant fokus på udviklingen af nye metoder, midler og materialer, der effektiviserer rengøringen og skåner både medarbejderen, indeklimaet og miljøet.