PERSONDATAPOLITIK

Syddjurs Erhvervs Service indsamler oplysninger om dig som kunde.

Beskyttelse
Personoplysninger afgivet til Syddjurs Erhvervs Service er beskyttet af de til enhver tid gældende love og regler om beskyttelse af personlige data.

Hvad registreres
Følgende oplysninger registreres:
Firma-/ Institutionsnavn, adresse, kontaktperson, telefonnummer, mailadresse samt data til elektronisk faktura.
Personoplysninger via vores website sikrer, at det altid sker ved afgivelse af samtykke, således der er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles.

Hvorfor registrering
Personoplysninger indsamles med det formål at kunne levere varer samt afsende faktura.
Syddjurs Erhvervs Service bruger tillige oplysningerne til, at informerer om kommende tiltag via nyhedsbreve.
Nyhedsbreve udsendes kun til de personer, der har tilmeldt sig og godkendt denne ordning.

Hvor længe registreres
Personoplysningerne registreres hos Syddjurs Erhvervs Service og opbevares i minimum fem år (ifølge bogføringsloven),
eller så længe det er nødvendig til formålet (varestatistik). Oplysningerne slettes straks ved ønsket herom.

Databehandlere
Syddjurs Erhvervs Service databehandlere (webshop) foretager behandling af personoplysninger.
Der er indgået databehandleraftale med databehandleren. Databehandlere har i henhold til databehandleraftalen tavshedspligt.

Oplysninger afgivet til Syddjurs Erhvervs Service videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Syddjurs Erhvervs Service revisionsfirma har adgang til oplysninger udstedet på fakturaer, oplysningerne bruges alene til udførsel af revision.

Dataansvarlig
Den administrerende direktør har adgang til de oplysninger, der registreres om dig som kunde

Indsigelse
Som registreret hos Syddjurs Erhvervs Service har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i den forbindelse skal ske til Syddjurs Erhvervs Service

COOKIE POLITIK:

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som shoppen gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.

En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hvorfor vi bruger cookies?
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over besøg på hjemmesiden.
Cookies husker fx, om du er logget ind, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, osv.
Webshoppen bruger også cookies til statistikker, denne sker i anonym form – det er ikke muligt at spore den enkelte kunde eller besøgendes adfærd.

Vi bruger ikke tredjeparts cookies – og vi videresælger ikke cookies.

Typer af cookies der bruges på www.spotless.dk:

Sessionscookies
Session cookies er nødvendige for at holde en forbindelse mellem din computer og en hjemmeside kørende. Session cookies slettes igen, når du lukker din browser.